بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی اصفهان گفت: این استان رتبه اول برگزاری آزمون های حفظ عمومی را در کشور داراست و تاکنون 9 هزار و 71 نفر از استان اصفهان در این آزمون ها ثبت نام کرده و موفق به دریافت گواهینامه شده اند.
حجت الاسلام والمسلمین مهدی فوقی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان در گفت وگو با ایکنا از اصفهان از برگزاری جلسه کمیته فنی آزمون های اعطای مدرک حفظ عمومی در راستای سیاست گذاری های استانی این آزمون ها در روزهای اخیر خبر داد و اظهار کرد: از وظایف این کمیته می توان به نظارت و ارزیابی آزمون های برگزارشده در استان، رسیدگی به شکایات و اعتراضات، بررسی روند آزمون و مطابقت آن با آیین نامه، برگزاری دوره هایی برای ارتقای سطح ممتحنان مجری آزمون و نیز هماهنگی میان مؤسسات به منظور افزایش کیفیت آزمون ها در زمان برگزاری اشاره کرد.
وی ادامه داد: این کمیته از پنج عضو، شامل سه آقا و دو خانم تشکیل شده است که یا از حافظان مطرح دارای درجه دوی حفظ و یا حافظان دارای رتبه بین المللی هستند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان با بیان اینکه آزمون های حفظ عمومی، مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است، گفت: در سال جاری، بیستمین دوره آزمون های تخصصی را برگزار می کنیم؛ اما از آنجا که آزمون های تخصصی فقط شامل سه رشته حفظ 10 جزء، حفظ 20 جزء و حفظ کل است و فرآیند آزمون نیز به دلیل تسهیلات و امتیازاتی که به آن تعلق می گیرد، سخت و پیچیده است، برای اینکه عموم افراد با روشی ساده تر وارد عرصه حفظ شوند و همچنین از طریق اعطای مدرک حفظ به نوعی انگیزه ایجاد کنیم، شورای راهبری حفظ قرآن کریم در کشور علاوه بر دبیرخانه حفظ تخصصی، دبیرخانه اعطای مدرک حفظ عمومی را نیز به سازمان دارالقرآن الکریم واگذار کرده است.
وی با توضیح اینکه برای این منظور، سامانه ای طراحی شده که حدود سه سال است فعالیت دارد، افزود: فعالیت این سامانه چهارجانبه است؛ یعنی چهار نوع کاربر می توانند از آن استفاده کنند: نخست، حافظ قرآنی که می خواهد در آزمون شرکت کند که برای ثبت نام و انتخاب زمان و مکان آزمون خود به سامانه مراجعه می کند.
فوقی با بیان اینکه دسته دوم کاربران، مراکزی هستند که می خواهند آزمون برگزار کنند، ادامه داد: از شرایط این مراکز برای برگزاری آزمون حفظ، داشتن سابقه فعالیت در زمینه حفظ قرآن، داشتن پروانه فعالیتی که دو سال از آن گذشته باشد، دسترسی به اینترنت، تجهیزات بایگانی و مکان ثابت است.
وی دسته سوم کاربران را دبیرخانه این سامانه معرفی کرد و گفت: دبیرخانه همان اداره امور قرآنی اصفهان است که درخواست های برگزاری آزمون از سوی مؤسسات را بررسی و در صورت موافقت، امکان برگزاری آزمون را برای آن ها فراهم می کند و کاربر چهارم، ممتحن یا داور آزمون است که با نام کاربری و رمز عبور مخصوص، وارد سامانه می شود و نمرات را ثبت می کند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان در توضیح فرآیند کلی این سامانه بیان کرد: ابتدا مؤسسه مجاز درخواست برگزاری آزمون را ثبت و دبیرخانه با آن موافقت می کند؛ سپس حافظ وارد سامانه می شود، مرکز آزمون را انتخاب و در آزمون شرکت می کند. در مرحله بعدی، ممتحن نمرات را ثبت می کند. مؤسسه اطلاعات آزمون را به دبیرخانه ارسال و دبیرخانه نیز مجوز صدور گواهینامه را صادر می کند. در پایان، افراد می توانند گواهینامه خود را از طریق سامانه به صورت فایل PDF دریافت کنند.
وی اضافه کرد: آزمون اعطای مدرک حفظ عمومی در 10 مقطع برگزار می شود: حفظ 1، 2، 3، 5، 7، 10، 15، 20، 25 جزء و حفظ کل. حتی اگر فردی فقط یک جزء از قرآن را به صورت پراکنده حفظ باشد، می تواند در آزمون همان یک جزء شرکت کند؛ برای مثال اگر سوره هایی مانند ملک و واقعه را حفظ باشد و تعداد صفحات حفظ او به عدد 20 برسد، می تواند در آزمون یک جزء شرکت و مدرک دریافت کند.
فوقی با بیان اینکه تا سه جزء، صرفاً از حافظ، حفظ معمولی پرسیده می شود، تصریح کرد: از پنج جزء به بالا، علاوه بر حسن حفظ، دو آزمون دیگر نیز تعریف شده است: درک معنا و فصاحت. در آزمون درک معنا، مفاهیم سنگین مطرح نمی شود و صرفاً عبارات مختصر از فرد پرسیده می شود. فایل PDF درک معنا نیز برای کل قرآن در همان صفحه قرآن آموز در سامانه بارگذاری شده است و افراد می توانند پیش از آزمون آن را مطالعه کنند.
وی با بیان اینکه در این آزمون، موضوعاتی چون تجوید و صوت و لحن در سطح رعایت لهجه عربی و مخارج حروف مطرح است و این نیز از عوامل تسهیل کننده آزمون به شمار می رود، افزود: در استان اصفهان، تاکنون 9 هزار و 71 نفر در این آزمون ثبت نام کرده و موفق به دریافت گواهینامه شده اند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان با اشاره به این مطلب که اصفهان رتبه اول برگزاری آزمون های حفظ عمومی را در کشور داراست، گفت: این موفقیت هم مرهون تلاش مؤسساتی است که در زمینه حفظ فعالیت می کنند و هم پیگیری هایی که اداره امور قرآنی استان انجام می دهد.
وی در پایان تأکید کرد: برگزارکنندگان آزمون های حفظ عمومی، هم مؤسسات و خانه های قرآن هستند و هم دارالقرآن های آموزش و پرورش که همه آن ها ذیل سامانه ای به نشانی hefz.telavat.ir فعالیت می کنند. این سامانه مختص ارزیابی و اعطای مدرک حفظ عمومی به حافظان قرآن است.
زهراسادات محمدی
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}